josefinee!

Nyårsafton & Året 2013

Jahapp, då var det nyår avslutat också, har ni några nyårslöften? själv har jag flera stycken och risken finns väl att det är för många så jag kommer bara bli besviken på mig själv sen.. Men iallafall min nyår spenderades hemma. Var hos Anna några timmar och drack kaffe och färgade håret på henne, trevligt trevligt. Sen när vi hade ätit "nyårsmiddag" här hemma så blev det matkoma, somnade runt 8 och ja läs noga... JAG VAKNADE 00.40?! så för mig vart det inga raketer och se. Sen dess har jag varit vaken, va ute och gick nyss i drygt en timme, skön som f*n! 

Tänkte skriva lite snabbt om året som var men jag vet inte riktigt vart jag ska börja, först kändes det som att det inte hade hänt nånting och nu när man satt sig och skrev så kom man på att det har faktiskt hänt jävligt mycket. Men jag kan absolut inte säga att det har varit ett kanon år för det har det definitivt inte varit, med och motgångar men mest mot. I våras bestämde jag mig och hoppa av skolan och börja jobba istället och i samma veva så bestämde sig mina föräldrar att dom ville skilja sig, dom två tillsammans var min enda trygghet här i livet och när den försvann så vart det jobbigt! Men jag är stolt över mig själv att jag inte grävde ner mig så pass mycket som jag kunde ha gjort. Men vi sålde huset, pappa flyttade till en ny, och 1 September flyttade vi in i klockargården med mamma! Sen i Juli vart jag arbetslös och är det än.  Men nu har jag ju bara dragit upp negativa saker kanske dax och dra upp positiva också, i Maj köpte jag en egen hund, bara min lilla Sessan! fyllde även 18år i Mars, krogen, myndig osv. Så iår har det blivit massa fylla som har både spårat och blivit lyckade så man ska inte klaga! Iår har man även träffat nya människor men även förlorat vänner. I somras så flyttade min älskade vän upp till Edsbyn så nu på hösten har man varit där och hälsat på, alltid lika kul och mysigt där uppe, även funderat själv på om man ska flytta upp dit och söka jobb där istället. 
Jag hoppas.. Eller jag vet att år 2014 kommer bli bättre för som jag känner nu så kan det inte bli sämre än 2013.. Ska ta tag i mina "nyårs löften" dom börjar redan idag! Visst jag tycker det låter fjolligt med det här "Nytt år, nya jag" men det känns nästan så, jag vill vara nöjd!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas