josefinee!

Jaha, idag vakna man runt 9 längsta jag har sovit på en vecka tror jag om inte mer! Men iallafall så var de bara jag och mamma hemma eftersom skolan började idag så vi åt frukost och gick ner på ica om jag inte minns fel.. Sen vart det ännu en vända till ica med Anna tha mupp sen efter lite tv tittande så följde jag med Anna till Olle och Eva och fikade, trevlans! Nu ligger jag i sängen ska inte sova än på ett tag, hoppas på lite sovmorgon då man är själv hemma! Ska kolla på Efterlyst eftersom att jag missade det sen blir det väl en film eller något. 

Kan inte låta bli och tänka att om jag hade skött skolan, inte behövt gå om en klass och hoppa av så hade jag tagit studenten om 6 månader, helt sjukt! Men samtidigt som jag ångrar mig sjukt mycket att jag hoppade av så vet jag att jag hade aldrig orkat, jag var så jävla skoltrött och så skoltrött har jag nog aldrig varit! Och ännu värre var det väl och hitta praktik då jag inte ens visste vad jag ville bli, det stod mellan plattsättare och målare, men värsta var väl att jag tyckte det var roligare i skolan bara pga umgänget man hade där, praktik tyckte man ju var dödstråkigt. Men vad har man haft för praktik då? Menmen nu är det som det är! Nu letar jag jobb för fullt och hoppas att någon ska nappa nångång för nu är jag förbannat trött på att gå hemma och göra absolut ingenting, har klättrat på väggarna alldeles för länge nu! 

Imorgon blir det kanske en snabbis till staden och även ringa Arbetsförmedlingen för att boka tid för att göra en ny handlingsplan, kul... 
Men nu vart det långt inlägg det här känner ja, så jag sätter punkt här och säger godnatt!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas