josefinee!

00:12

Hallååå! Helgen har varit toppen då min älskade vän kom till Knutby så i lördags lät vi flaskorna tala, då vi först åt kräftor hemma hos henne med massa andra folk sen bar det iväg mot krogen där man träffade massor av folk, vissa som man inte hade sett på ett bra tag, alltid kul! Kom hem sen runt 5-halv 6 på morgonen. När man vaknade på söndagen så kände man att man hade haft kul på lördagskvällen/natten. Sjukna om håller man på och gör, ont i magen och huvudet så jag snart inte vet vart jag ska ta vägen, hah! Just nu: Ligger jag och mejlar på massa jobb faktist, kände att jag var tvungen och ta tag i det där, så just nu har jag mejlat till 3 stycken, och sen ska jag skicka iväg 2 intresseanmälningar på Uppsala kommun, men de måste min käraste granne hjälpa mig med imorgon för jag fattar nada! Nej om man ska ut och ta en cigg och sen sova? klockan börjar bli mycket känner ja! 

Strul..

Det har varit struligt med internät här hemma, men nu när jag satte igång datorn så funkade tydligen internät helt plötsligt. Men samtidigt så får man väl vara beredd på att de försvinner imorgon igen kanske. Men idag har jag tillbringat mesta delen av dagen i stan då jag var in till arbetsförmedligen igen eftersom i fredags gick jag in och vände lika fort igen eftersom de skulle ta sån tid och hade buss och passa så skulle aldrig hinna. Men tog tag i det idag så nu är man inskriven, dax och söka jobb på allvar. Har verkligen tröttnat på och luffa runt här hemma, när man till och med börjar städa hela lägenheten och tvättar, då är det illa iallafall om man heter Josefine Jansson. Men sen efter jag kom hem åt vi sen gick jag upp till Anna och kom precis där ifrån. I förrgår färgade även Anna mitt hår så utväxten försvann, sen du jävlar gick hon loss med sax, kan lova att det känns som att jag inte har något hår kvar för de blev så kort när hon skulle klippa bort de slitna.. Usch tur att det växer ut.. Men nu blir det film. Skriver igen då jag har internät. 

19/9

Nu äntligen är min dator lagad, och att den gick och laga trodde jag inte, trodde jag skulle behöva lämna in den och pröjsa miljoner. Men icke Jörgen tog med sig den till jobbet sen efter 2 dagar fungerade den fin fint! Så nu kan man börja blogga på riktigt då forme appen är bara konstig och dryg. Igår ringde jag på ett jobb som timvikarie, men dom skulle höra av sig nästa vecka då den personen som tar hand om vikarierna var inte där den här veckan, men jag hoppas och håller tummarna! Sen idag vet jag inte vad som händer, vaknade tidigt som fan, rökte med Anna innan hon åkte, och jag ligger här i min säng och velar fram och tillbaka om jag ska åka till pappa eller inte.. Imorgon blir det en tripp till Uppsala, ska in till arbetsförmedlingen och sen soc, får även sällskap av Camilla så de är ju skönt! Men jag ska väl hoppa in i duschen men först ut med Sessan. 

Torsdag

Igår vart det en timmes promenad med sessan och grannens hund efter att man stått och stekt pannkakor och inte för och skryta men har aldrig ätit så goda pannkakor som mina! Idag har jag inte gjort mycket hittills satt ute en timme med Anna Nadja och Tony och mös med deras två kattungar sen ska jag väl hänga in tvätt sen blir det en promenad mot kvällen!

Trögt

Det går trögt med bloggandet just nu framförallt nu när min dator har gått sönder! På den hade man bilder från 2010, känns bra ruttet kan jag säga! Men ja i lördags färgade jag Annas hår, som tur var så missade jag ingenting och som tur var så vart hon nöjd då de var första gången jag färgade hår på någon! Sen i söndags var man ute hela dagen, jag och Anna pysslade litegrann, målade hennes soffbord, vi cykla till Olle och Eva och en massa annat! Satt nog inte still förns det var kväll! Men usch förkylningen vägrar försvinna! Menmen! Ska ringa på ett jobb som timvikarie ska jag göra också ska bara ta tummen ut arslet och göra de också! Nej nu ska jag fortsätta kolla på Beck! Godnatt!

Dagarna

Det har hänt mycket sen sist, nu har vi flyttat och allt är klart, jag sov i gottsunda lördag till söndag och även på söndag så började flytten! Och jag kan lova att man var slut i kroppen den dagen! Men nu är lägenheten möblerad och klar, skönt som fan! Men nu har man blivit skapligt sjuk, ont i hals och huvud, hostar så jag tror lungorna ska hoppa ur och snorar som bara fan! Så idag blir det film hela jävla dagen! Så slänger jag upp bilder senare på hur mitt rum blev!
Upp