josefinee!

Torsdag

Hello! Har inte kunnat skriva eftersom att internetet här hemma inte har funkat men igår kom de ut en tekniker och fixade felet så nu funkar de igen, slipper man vara uppkopplad på grannens internet eheh. Idag ska man in till arbetsförmedlingen sen komma hem och sätta sig och skriva ett CV så ikväll blir google min bästavän då jag inte vet hur fan man skriver ett sånt. Sen när de är färdigt blir de att återigen ta igen alla program som jag missat mellan fredag-onsdag. Men skriver ikväll igen! 

Skärpning

Hej! Har  väl inte blivit någon uppdatering för att jag har inte så mycket och skriva om, händer samma sak varje dag känns det som just nu, man tvättar städar ut med hunden och röker med grannar, det har väl blivit min vardag det eheh. Men snart bär det av mot min saknade och älskade vän, längtar redan nu! 

Ska bli bättre på och uppdatera från och med nu! 

onsdag

Hej! igår åkte jag in till stan för skulle på Besök och matchning på arbetsförmedlingen men när jag kom så hade dom lunch så det får bli imorgon istället,  sen hade jag tid på Soc klockan 14.00, men innan dess så gick jag och mamma på marknaden och jag hitta inte ett jävla skit faktist. Sämre än förra året om man säger så! När jag kom hem hände inte så mycket. Somnade ganska tidigt men vaknade sent idag hah! JA juste igår kväll vart de ju strömavbrott i hela Knutby, jag och anna stod ute och rökte så vart allt svart så vi trodde ju hennes lampa över trappen dog men icke, det var svart överallt, men sen efter en stund kom den ju tillbaka! hah  Idag: Kommer de inte hända mycket, ska väl ut och gå med Sessan en stund snart eller så gör jag de ikväll. Nu ska jag iallafall hitta något gott och äta. Hörs!

00:36

Tidsfördriv på högsta nivå! 

1. Ditt namn? Josefine
2. Bästavän? Elin
3. Singel? Ja
4. Kär? Njae
5. Vem smsade du senast? Anna
6. Vem fick du senast sms från? Alexander
7. Osminkad/ sminkad? Osminkad
8. Vad har du för kläder på dig nu? Sovtröja & Trosor
9. Färgat/tonat ditt hår? för många gånger.
10. Vem fick dig senast le? Anna
11. När grät du senast? Torsdags
12. Bruna, gröna blåa ögon? Blå typ
13. Hur lång är du? ca 167
14. Har du stökigt rum? Nej inte just nu
15. När fyller du år? 29 mars
16. Vad gjorde du i natt? Sov
17. Vad gör du innan du ska sova? Kollar på film & smsar 
18. Tror du på kärlek? Jodå
19. Saknar du någon just nu? Ja
20. Är du glad just nu? Nej uttråkad
21. Om inte, varför? Inget och göra
22. Har du en hund? Ja
23. Sova med någon, eller inte? Sova med någon
24. Har du ljugit för dina föräldrar? Ja,
25. Är du helsvensk? Ja 
26. Om inte, vilket land? -
27. Har du syskon? En syster & en bror
28. Sov du med senast? Haha mamma
29. Vem vet allt om dig? Det är nog ingen som vet precis allt
30. När ska du sova? När jag somnar
31. Hur mycket är klockan? 00.33
32. Favoritfilm? Beyond the blackboard
33. Favoritdricka? Burn
34. Leva eller dö? Leva
35. Vad ska du göra i morgon? Leta jobb & skriva papper
36. Vad längtar du till? Julafton 
37. Oskuld? Nej
38. Vad ångrar du mest utav allt? Inget, allt löser sig.
39. Vad är det bästa som har hänt? Mycket
40. Hur är dina betyg? Sämst
41. Älska eller älskas? Båda
42. Höger eller vänsterhänt? Höger
43. Vem sjöng du senast för? Anna 
44. Hur mycket väger du? För mycket
45. Vem litar du mest på? Elin
46. 3 saker du gör varje dag: Käkar, smsar, sover
47. Vem ringde du senast? Pappa
48. Vem ringde dig senast? Mamma

6 Oktober

Vaknade sent idag så idag har man gjort så lite som möjligt kan jag säga, gick ut och gick Sessan. Ganska mysigt ändå när de börjar/är höst och Sessan var tokig då hon aldrig har gått den vägen som vi gick så hon skulle nosa och jaga fåglar som hon jämt gör. Nu ligger jag i min ren bäddade säng och nyduschad, så underbart! Men ja inte är man trött inte, ligger och lyssnar på musik och ska sätta mig och kolla jobb. Har tröttnat på att gå hemma men de är väl inte det värsta utan de är ju att man har varit pank ett bra tag nu och de är ju ingenting jag kan rekommendera! Så nu jävlar ska jobbletandet börja på allvar! 

Lördagen

Hej! Lördagen spenderades med bowling och kinamat, trevligare än vad jag trodde att det skulle bli faktist! Sen när jag kom hem la jag mig i sängen och där har jag väl legat sen klockan 8 ungefär förutom rökpauserna med Anna. Nu blir det att lyssna på lite musik och kolla lite kläder. 

Jobbig dag.

Hellu! Kämpat mig igenom den här dagen med huvudvärk. Men ändock så har jag och Anna vart nere på ica och fixat utanför henne "höststäda" kanske man kan säga, tog bort blommor och hennes bord och stolar så nu är de tomt! Sen efter en stund så gick jag upp till henne och snacka skit, blev även bjuden på mat idag igen, då är man nöjd! Nu blir det att spela Wordfeud och film!

tisdag

Redan inne i Oktober månad, tiden går fort och inte går vi mot varmare dagar nej snarare kallare! Dax och göra sig redo för att gå i ide. Men iallafall idag har de inte hänt mycket, blev bjuden på mat hos Anna sen färgade jag hennes hår, blev sån jävla fin färg! Men nu ska jag sätta mig och kolla igenom papper och lite grejer på internet, sen sätta en påminnelse på telefon för att avboka min tandläkartid imorgon, har ju tandläkarskräck förfan! 

Upp