josefinee!

Julafton & Juldagen

Då var julafton över skönt tycker jag om man ska vara ärlig, men jag såg ju inte direkt fram emot jul heller man kanske har växt ifrån det vad vet jag med julalfton iallafall firades hemma med mamma och syskon, den första julen i mitt liv utan pappa. Kändes tuffare än vad jag trodde faktiskt. Av mamma fick jag det jag önskade mig och lite till, sen senare på kvällen blev det en trip till Norrtälje för att kolla på den "huvudlösa mannen" som ska gå på gatorna i Norrtälje på julnatten men inte såg vi han heller. Sen på juldagen firade vi jul med pappa, men vi firade jul genom att gå på bio och käka, mysigt! Vi kollade på nya Hunger games, synd bara att man sov 3 timmar på julnatten så sista timmen i filmen satt man och nicka och typ låg ner i stolen. Sen kom jag hem och då var det bara och byta kläder och fixa till sig litegrann tills frugan min kom och då började supandet för sen vart det utgång! 

Idag vaknade man halv 3 låg och drog mig i en timme tills jag bestämde mig för och dra ut grannen min på en rök! Sen kan jag inte skriva så mycket om dagen för jag kom typ precis in så antingen skriver jag imorgon eller ikväll. Men snart kommer Elin iallafall men tills dess blir det film! 

Nattinlägg

Godmorgon är det nog för vissa men för mig blir det godnatt. Kom precis in efter en två timmars promenad med min fina vän då vi har fått för oss att vi ska ut och gå på nätterna haha! Innan det så låg vi i soffan och glodde film. Gårdagen var lugn sen vid tio kom Elin för då var det paradise, sen efter det var de ju meningen att vi skulle ut och gå men vi kom inte längre än till grannen min då vi satt där till halv fem på morgonen, när man gick därifrån hade man ont i kinderna kan man säga! Nej nu blir det film så man blir trött nångång och kan sova!

12:08

Hej! Igår vart det en trip till stan med Elin då hon skulle leta efter lite saker, kom hem runt halv nio snåret och då vart det tv. Sen kom Elin hit så då fick jag tv sällskap framför Paradise hotel, efter det vart det promenad i två timmar om inte mer, med massa prat. När man kom in var man lagon genom frusen då man inte hade känsel i varken händer eller lår så jag la mig och kolla på film med två duntäcken och en filt, frussen tjej ja! Sen att man inte somnade förrän sex tiden är en annan femma. 

Idag vaknade man i vid halv 11, tidigt om man ska jämnföra med andra dagar och ärligt talat så är det ju skönt och gå upp tidigt, hela dagen försvinner inte! Och nu kom jag precis in efter en timmes promenad med Sessan, skönt som fan och röra på sig men kallt var det. Nu blir det film då man känner hur huvudvärken börjar smyga sig på, hatar det här. Skulle behöva gå ner till läkarstation också men inte pga huvudvärken utan annat, men får ju aldrig tummen ur arslet och går ner, men innan veckan är slut så ska jag ha gjort det innan dom stänger pga jul och allt sånt. Hatar allt som har med läkare och göra, men jag skyller på mina yngre år, hah! 

16 december

Nu var det länge sen jag bloggade senast, nästan 2 månader. Men jag tänkte väl börja blogga igen nu på allvar. Sen jag bloggade sist så har de väl inte hänt så mycket eller ja det har vart massa krogen dom senaste veckorna, drängarna på Etage bland annat men det är kul de, och sen håret som var blondt först är nu svart och sen håller jag fortfarande på och söker jobb, har vart på jobbinterjuv och lite annat. Även åkt upp till Elin då jag först var där i 1 vecka i början av november, sen i lördags kom jag hem från Edsbyn efter att ha varit där i 2 veckor, skönt och komma bort från Knutby ibland, eller ja hela Uppsala. Sen får man umgås med den personen som får en att må bra är ännu bättre. Nej vet inte direkt vad jag ska skriva, idag har jag inte gjort nånting alls, träffade pappa en snabbis imorse sen har jag bara dammsugit och hängt undan tvätt sen har julkalendern och soffan varit min bästavän idag, eftersom att min jävla huvudvärk har kommit tillbaka och kan hålla i sig i flera dagar som den gjorde förr så har jag kännt att jag har varken humör eller lust och göra något annat än och ligga på soffan.. Men jag har iallafall haft ork till och söka lite jobb idag med. Bara längtar till den dagen då någon jävel nappar så man får ha nånting och göra.. Kanske dax och ta sig i kragen och börja leta på riktigt så man kommer någon vart?

Och snart 1 vecka kvar till jul, gud vad det här året har gått fort men samtidigt huuur sakta som helst. 

Upp