josefinee!

Uppe med tuppen!

Godmorgon! Klockan ringde redan 07.00, men måste man så måste man! Har redan hunnit städa lite här hemma och gått ut med sessan på en liten promenad, så nu lär mamma bli nöjd! Nu blir det att fortsätta kolla på vakna med NRJ!

28 augusti

Idag har sessan fått sina tänder borstade + blivit duschad och jag själv har suttit med en peel off mask och hårinpackning. Och sen på kvällen följde jag med Micke och kolla på när han bada haha och de var jävligt roande måste jag säga. Men nu blir det film "hur många lingon finns de i världen" länge sen när man såg den och själv klart myser man till de med onyttigheter!

Gårdagen och dagen

Igår hade vi visning så vi var tvungna och gå härifrån så jag och Niklas gick ner till hosjön, men innan det inhandla vi frukost som bestod av sprite och munkar, tjockisar? Javisst! Sen på kvällen hamna jag hos Anna en sväng och drack Chai och snacka skit! Idag ringde klockan 9 jag hoppa in i duschen sen var jag tvungen och gå upp till Ica och köpa bussbiljetter sen träffade jag pappa en sväng sen tog jag 11.23 bussen mot stan och mötte mamma, så nu är allt till lägenheten handlat förutom en barngrind som vi ska ha för trappan så det inte slutar med att hundarna rullar ner för trappan hah! Nu blir det tv för hua vad slut jag är!

Onsdag

Ska ta bussen snart in till stan för och gå på Ikea med mamma. Färgade håret ljusare igår och nu är topparna som jag vet inte vad så det är bara och sitta med hårinpackning tills det blir bättre men tills dess får de bli en bulle på skallen! men hör av mig när jag har kommit hem!

Words

Vad som skrämmer mig mest är att han alltid kommer vara idealbilden av vad jag vill ha.
Inte för att han är si eller så utan för att han är han.

17 Augusti

 

Idag känns det som att man har vart ute och gått hela dagen. Var ute och gick i 1 och en halvtimme med lillebror och Sessan sen när jag kom hem satt man sig i soffan ett tag och kollade på tv tills man kände orken till att sätta sig på cykeln och rulla upp till ica för och köpa cigaretter, men nu har jag bestämt mig att efter det här paketet blir det inget mer, nu tänker jag sluta på riktigt eller ja försöka! Sen ikväll händer nog ingenting har sån jävla huvudvärk som vägrar och ge sig så det blir och kolla klart på sista säsongen av Sons och bara ta det lungt.

 

Wanted


Märks att man inte är van och gå upp vid 8 på morgonen för att sen komma hem runt halv 9. Men nu har jag sovit en sväng, men vaknade efter någon halvtimme sen dess har jag legat och kollat på tatueringar och det finns så mycket jag vill ha, den på bilden med peter pan bakom örat tycker jag är skit gullig, så tror fan jag ska slå till på en sån, men mamma kommer väl tycka man är skit töntig. Sen skulle jag vilja ha en på vaden, handleden, skulderbladet, revbenet och översidan av armen som de är med fåglarna på bilden. Men det är bara pengar som fattas!

Slappdag!

Idag som alla andra dagar så har man inte gjort så mycket, blev väckt runt tio men låg och sov fram och tillbaka tills klockan blev 12, gick upp satt mig på altan tills jag bestämde mig och gå upp till ica, sen när man kom hem la man sig i sängen igen och kollade på sons ett tag! Men som den rastlösa personen man är så bestämde jag mig och bada Sessan eftersom hon börja lukta "Gunnar" som min bror sa och samtidigt som man gjorde de så slängde man in en hårinpackning som behövs till min risbuske på huvudet, sen blev det en dusch och sen ut och hjälpa Lovisa sälja från sin WWF tidning, men det slutade med att man satt sig hos Anna. Nu sitter man i soffan med familjen och glor Karate kid, sen är det väl dax och gå och lägga sig efter den filmen då man ska upp imorgon för att sen ta 9.53 bussen in till stan för och möta upp Camilla och bebisen, länge sen man träffade henne nu! Idag läggdes huset ut på hemnet, bara hoppas att det kommer någon på visningen nästa söndag, man får hålla tummarna för det. Nej nu ska jag in och va social då jag sitter på altan och fryser arslet av mig.

14 AugustiHellu! Vaknade imorse och trodde klockan var runt 12 tiden istället var klockan halv 8, men istället för och gå upp så somnade jag om smart som man är! Idag har jag inte gjort mycket, var upp till ica för och köpa cigg, tänkte sluta och tog sista ur det paketet på morgonen men som sagt, det gick inte så bra.. Sen har jag vart ute och gått, först en timme med lillebror och Sessan, sen kom Elins föräldrar hit och hämtade soffa och lite andra saker. Sen blev det en till promenad med mamma nu på kvällen. Sen la jag mig och kollade på Sons of anarchy och åt glass, hehe! Imorgon läggs huset ut på Hemnet, och det är inte alls långt kvar tills flytt står på schemat, både tråkigt och roligt. Och sen är det inte alls långt kvar tills det blir en liten tripp till Gävle, hua.. längtar!

Sovdags

Har legat och kollat på Sons of anarchy fram tills nu, riktigt bra serie! Men ögona börjar kännas tunga och huvudet dunkar! Imorgon blir det fortsätta måla hyllor så de blir klart sen en promenad resten av dagen tillbringas framför Sons of anarchy om de inte ändras. Nej med en snarkande hund brevid mig så säger jag godnatt!